SCHELLINKHOUT - Met oog op de nieuw te bouwen multifunctionele accomodatie (MFA) in Schellinkhout, heeft Berend Botje peuterspeelgroep De Bazeroetjes in Schellinkhout overgenomen van Kappio. De peuterspeelgroep is, net als de buitenschoolse opvang van Berend Botje, gevestigd in de Jan Luykenschool.


In Schellinkhout zijn plannen voor een nieuwe MFA met onder meer een nieuw dorpshuis, een nieuwe basisschool en kinderopvang. Kinderopvang Berend Botje wordt de aanbieder in deze nieuw te bouwen accommodatie. Daarom zijn Kappio, de Jan Luykenschool en Berend Botje met elkaar overeengekomen om de peuterspeelgroep De Bazeroetjes aan Berend Botje over te dragen. Zo krijgen ook de peuters van De Bazeroetjes een goede voorziening binnen de nieuwe plannen.


Over de peuterspeelgroep
De peuterspeelgroep is gevestigd in de Jan Luykenschool en zal hier ook gevestigd blijven tot het MFA is gebouwd. De peuterspeelgroep is op maandag en donderdag geopend. Heb je interesse om je aan te melden? Stuur dan een e-mail naar kindercentrum@berendbotje.nl of bel 088-2337180. Voor meer informatie over Kinderopvang Berend Botje ga je naar berendbotje.nl.