HOORN - Op 18 oktober staat zangeres Petra Berger met haar succesvolle theaterconcert Passione Italiana in Schouwburg het Park in Hoorn. Speciaal voor deze voorstelling zal Petra extra uitpakken met een gastoptreden van haar dochter Babette. Samen zingen zij In Perfetta Armonia.


Vergezeld door vier veelzijdige muzikanten slaat Petra in deze voorstelling een brug tussen klassieke en lichte muziek uit Italië; van grote pophits, beroemde aria’s en filmmuziek tot eigen repertoire van haar nieuwe album Passione.

Het duet tussen moeder en dochter werd eerder uitgebracht op Petra’s nieuwe album Passione. Het lied werd direct lovend ontvangen, maar nadat zij het samen live op nationale televisie hadden gezongen, stroomden de ontroerende reacties pas echt binnen. In de zoektocht naar een geschikte zangeres om het duet mee te zingen, bleek Babette tot Petra’s grote verrassing de allerbeste stem voor het nummer te hebben: “Ik hoorde haar dit nummer bij toeval in huis zingen en wist meteen dat ik niet meer verder hoefde te zoeken. De klankkleuren van onze stemmen lijken zo veel op elkaar dat ik soms zelf het verschil niet hoor, heel bijzonder. En om het dan nu ook nog samen op het podium in Hoorn te kunnen zingen is helemaal geweldig. ”

Vocale veelzijdigheid
Petra Berger staat bekend om haar vocale veelzijdigheid. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich moeiteloos tussen verschillende genres. Niet alleen op haar succesvolle cd’s bewijst zij deze kunst te beheersen, maar ook ‘live’ imponeert en ontroert zij al vele jaren het publiek met haar stem en persoonlijkheid. Ze werkte veelvuldig samen met grote nationale- en internationale orkesten en zong duetten met wereldsterren zoals de tenoren Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Het is voor het eerst dat zij een heel programma én een nieuwe cd in het Italiaans brengt.

Luisteren
Het duet In Perfetta Armonia en andere Italiaanse nummers uit de voorstelling zijn onder andere te beluisteren via Spotify.

Kaarten Voor meer informatie over de voorstelling of het boeken van kaarten gaat u naar: www.hetpark.nl.
Of kunt u bellen met 0229-291010

www.petraberger.nl.
info@petraberger.nl.
telefoon: 0611 51 8383.