BLOKKER - Op Eerste en Tweede Paasdag, kun je weer naar eieren komen speuren bij MAK Blokweer! De Paashaas zal eieren verstoppen in de Molshoop, de Kijkboerderij en het Natuurpark. Op Tweede Paasdag komt de Paashaas zelf ook even een kijkje nemen en kunnen kinderen als zij dat willen persoonlijk kennis maken met deze vrolijke haas!


Op elk verstopt ei staat een letter. Vul alle letters in op je kaartje en los de puzzel op. Voor alle speurneuzen die de juiste oplossing hebben gevonden, heeft de Paashaas een verrassing in petto! Tegelijk maak je een lekkere wandeling over het mooie terrein van MAK Blokweer. Ook het MAK café is op deze dagen geopend. De speurtocht is op Eerste en Tweede Paasdag, zondag 9 april en maandag 10 april. Je kunt komen speuren tussen 10:00 en 12:45 óf tussen 12:45 en 15:30. Reserveren voor de paasspeurtocht kan via de website van MAK Blokweer. Wees er op tijd bij want deze activiteit zit altijd snel volgeboekt.

Deze activiteit is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jongere kinderen mogen meedoen onder begeleiding. Meer informatie en reserveren via www.mak-blokweer.nl of bel 0229 266344