MEDEMBLIK - " Liefhebbers van het Bakkerijmuseum in Medemblik… wij missen jullie enorm! Geen geur van versgebakken koek, geen verhalen over vroeger, geen kinderhandjes die druk bezig zijn met koekjes decoreren en geen gezelligheid in de winkel. Stilte… dat is wat er is; een onbekend fenomeen in ons museum waar altijd wat te beleven valt.

Vrolijkheid
Ondanks dat we helaas de deuren gesloten moeten houden voor bezoekers, in ieder geval tot en met 6 april, zitten wij niet stil. Zoals u van ons gewend bent, staat de winkel vol met de meest prachtige handgemaakte chocolade paaseieren, kleine gevulde paaseitjes en bonbons. Juist deze vrolijke en vooral lekkere producten fleuren de boel een klein beetje op in deze bizarre tijd waar we met z’n allen doorheen gaan. Daarnaast geeft chocolade altijd en goed gevoel van troost… Momenteel zijn maken we een bestelling eieren klaar voor het personeel van een groot bedrijf wat thuis werkt om hen een hart onder de riem te steken. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien steunt u door uw bestelling ook ons mooie museum!

Op aanvraag
Niemand weet hoe het verloop na 6 april is, maar dat het dan bijna Pasen is, is een feit. Wij bieden u graag de mogelijkheid om toch wat vrolijkheid en gezelligheid naar binnen te halen. De paasproducten zijn dit jaar alleen op bestelling te verkrijgen. Aangezien we nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw bestelling plaatsen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken). We hopen u snel weer in goede gezondheid in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen ontvangen!"

Namens het Bakkerijmuseum 'De oude Bakkerij'