ZUIDERMEER - Fabriek Zuidermeer is omstreeks 1940 gebouwd met de naam “de Ster” en heeft jaren lang dienst gedaan als melk- en kaasfabriek. Ook vestigden zich er onder andere een klokkenmakerij en houtgroothandel in de Fabriek. De locatie heeft voor veel werkverschaffing gezorgd in de regio en werd lokaal bekend als “De Fabriek” en “de oude melkfabriek”.

Sinds begin 2017 wonen de nieuwe eigenaren, Thomas en Eva de Roodt samen met hun 3 kinderen in het huis naast de fabriek en zullen zij in het voorste gedeelte van de fabriek hun droomhuis gaan realiseren.

Het Ketelhuis van Fabriek Zuidermeer is zeer fotogeniek en heeft het industriële karakter waar men naar op zoek is. Vele bekende interieurmerken, fotografen, bedrijven en particulieren weten deze locatie inmiddels te vinden.

Voor bruidsparen heeft de Fabriek ook vele mogelijkheden. Fabriek Zuidermeer is de ideale locatie voor het maken van trouwfoto’s. Binnen in de fabriek in de industriële setting of buiten in de natuurlijke boomgaard met oude kas worden de prachtigste foto’s gemaakt.

Vanaf 2019 is het ook mogelijk om de officiële huwelijksceremonie plaats te laten nemen bij Fabriek Zuidermeer. Maar ook de borrel, een stijlvolle lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Door de samenwerking van Eva van Fabriek Zuidermeer, styliste Tamarah van The Bridal Blush en weddingplanner Mariska van My Weddings is het mogelijk om je droomhuwelijk te organiseren bij Fabriek Zuidermeer.

Benieuwd naar deze locatie en alle mogelijkheden? Op zondag 6 januari vindt er een Wedding Event plaats bij Fabriek Zuidermeer en kan je de locatie gratis komen bekijken. Er zijn diverse leveranciers aanwezig om je te inspireren en informeren over de trouwmogelijkheden en je krijgt een leuke goodiebag bij binnenkomst. Het evenement is te bezoeken van 11.00 tot 16.00 en bevindt zich bij Fabriek Zuidermeer, Baarsdorpermer 9 in Zuidermeer.