MEDEMBLIK - Kinderen die altijd al eens hebben willen suppen, kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt tijdens de Waterweken 12 en 13 augustus weer naar Medemblik! Vrijdag en zaterdag kan dus iedereen gratis watersporten en leer je bovendien veel over water.

Gratis het water op!

Optimist on Tour Medemblik is een initiatief van de gemeente Medemblik, de KNRM en het Watersportverbond. Basisschoolkinderen tussen de 8 en 12 jaar uit de regio kunnen vrijdag en zaterdag 12 en 13 augustus naar de haven komen om kennis te maken met kanovaren, suppen en zeilen. Ze krijgen les van gecertificeerde instructeurs van het Watersportverbond. Het enige wat de kinderen nodig hebben is een zwemdiploma A. Optimist on Tour zorgt voor de rest!

Programma en aanmelden

Kinderen kunnen zich aanmelden voor vrijdag en zaterdag tussen 9:30 tot 17:30 uur. Je kan je samen met vriendjes en vriendinnetjes vooraf inschrijven via de website optimistontour.nl, dan ben je zeker van een plek. Aanmelden op locatie kan ook, hierbij is toestemming van een ouder/verzorger nodig. Eerst krijg je theorieles op de kant. Daarna ga je zelf aan het roer zitten van een Optimist en ga je kanovaren of suppen.

Westfriese Waterweken Medemblik

Het evenement vindt plaats tijdens de Westfriese Waterweken. Voor informatie over het gehele programma, ga naar https://www.hollandbovenamsterdam.com/westfriese-waterweken/medemblik/.

Inschrijven
Schrijf je van te voren GRATIS in op onze website, dan ben je zeker van een plek! Aanmelden ter plekke kan uiteraard ook.

Locatie


Oosterhaven 36, Medemblik