ZWAAG - Vanaf donderdag 1 april 2021 is het buitenbad de Wijzend weer geopend en heet Optisport je van harte welkom om een frisse duik in het heldere water van dit prachtige zwembad te nemen.

Seizoenskorting
Ook dit jaar geldt er een korting op het seizoensabonnement, welke geldig is van 1 mei t/m 5 september 2021. In de gehele maand april is er de mogelijkheid om tijdens de openingstijden van Zwembad de Wijzend het abonnement aan te schaffen met korting. Deze kan bij de receptie, op locatie worden gekocht. In de maand april kan er alleen gezwommen worden door per keer een los entreebewijs te kopen.

Openstelling
In de maand april is er een beperkte openstelling. Dagelijks worden meerdere blokken banenzwemmen aangeboden. Dit is zowel in de ochtend als in de avond. Net zoals vorig jaar dient er, vanwege COVID-19, voor ieder blok vooraf gereserveerd te worden via de website. Telefonisch is dit niet mogelijk. Vanaf 1 mei geldt er een ander openstellingsrooster. De tijden en de mogelijkheid om te reserveren zijn te vinden op de website. Wees er snel bij want vol = vol!

Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor de laatste updates!

Website: www.optisport.nl/wijzend
Facebook: Zwembad de Wijzend