STEDE BROEC - De open dag van Skeelergroep Stede Broec van 17 maart jl. was een succes. Verschillende demonstraties en activiteiten wisten veel geïnteresseerden doen besluiten zich in te schrijven voor de lessen die in april van start gaan.

Wie de open dag gemist heeft is altijd welkom om vrijblijvend een les mee te draaien. Het draait bij Skeelergroep Stede Broec om op een gezellige, leuke en veilige manier te (leren) skeeleren, zo is er voor de jeugd veel verschillende spelmaterialen om op een speelse manier verschillende technieken onder de knie te krijgen. Voor volwassenen zijn er diverse onderdelen en oefeningen om zo bijvoorbeeld angst te overwinnen of om de techniek te verbeteren. De lessen vinden vanaf 1 april plaats op de maandagavond van 19:30 tot 20:30 voor volwassenen en oudere jeugd en op de dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 voor de jeugd tot circa 12 jaar.

Lidmaatschap kost slechts € 35,- voor een seizoen (april t/m oktober, m.u.v. 5 weken zomervakantie en kermis). Meer informatie is te vinden op www.skeelergroepstedebroec.nl.