OBDAM - La Vida Productie creëert boeken met verschillende thema's, die inzicht, verrijking en positiviteit bieden. Het Relatiedagboek is bij uitstek zo’n boek. Het is bedoeld om mensen te helpen bij het creëren van een goede basis voor een gezonde relatie.

Middels dit relatiedagboek gaan stellen, zowel individueel als met elkaar, een relatie-avontuur aan. Het dagboek is de leidraad bij gesprekken over een ruime variëteit van relatiethema’s die worden doorlopen en geëvalueerd met de partner. Tijdens die gesprekken creëren jullie inzichten, ideeën, duidelijkheid en richtlijnen voor jullie relatie.

Het Relatiedagboek is dus zowel bedoeld en geschikt voor mensen die al langere tijd een relatie hebben als voor stellen die nog op de drempel staan van hun gezamenlijke leven.
De toegankelijke schrijfstijl van de auteur alsmede de praktische uitleg, maken dat Het Relatiedagboek geschikt is voor een groot publiek. Het zorgvuldig samengestelde testpanel, dat aan de verschijning van dit boek is opgetuigd, was unaniem enthousiast.

Het relatiedagboek telt 64 pagina’s, is –onder ISBN 9789083090238- te bestellen bij het Centraal Boekhuis en wordt uitgegeven door uitgeverij La Vida Productie.