HOORN - De 28-jarige Noach Blyden uit Hoorn zal ruim vier jaar na zijn winst in het tv-programma "Get The F*ck Out Of My House" zijn rentree maken op de Nederlandse tv. Blyden is één van de honderd deelnemers aan het tweede seizoen van "De Alleskunner" welke vanaf Nieuwjaarsdag wekelijks wordt uitgezonden op SBS6.


In het concept van "De Alleskunner" binden honderd onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in diverse uitdagingen variërend van ludieke spelletjes tot bloedstollende opdrachten. Uiteraard kunnen wij nog niet teveel tips van de sluier oplichten, maar de makers van het programma komen weer met enkele bizarre opdrachten zoals het opvangen van een skippybal met een blinddoek tot het aantrekken van een bevroren t-shirt. Het doel is om bij elke opdracht in ieder geval niet als laatste te eindigen want die persoon valt af. De uiteindelijke winnaar wint een jaar gratis leven ter waarde van €50.000,-.

Noach Blyden uit Hoorn loopt niet weg voor dit soort uitdagingen. Na zijn overwinning in 2016 bij "Get The F*ck Out of My House" waarin er eveneens 99 tegenspelers weggespeeld moesten worden en hij uiteindelijk met ruim €46.000,- aan de haal ging lijkt "De Alleskunner" hem op het lijf geschrijven.

Duizendpoot
'Ik ben een ware duizendpoot en kon deze kans niet laten liggen', aldus Blyden. 'Toch is het niet iets wat je zomaar even doet. De tijdsdruk, spanning en de camera's kunnen er zomaar voor zorgen dat je dichtslaat en daardoor stomme fouten gaat maken. Geen enkele opdracht mag onderschat worden en volledige focus is essentieel.'

De zeer sportieve Noach Blyden verteld dat hij tijdens de opnamen soms net zo veel spanning ervaart als bij wedstrijden. 'Ik ben zelf professioneel kickbokser, nog steeds onverslagen trouwens, maar ik ervaar bij een opdracht net zoveel spanning als bij een wedstrijd waarbij er rake klappen vallen. Dat is dan toch de winnaar in mij die naar boven komt.'

Of het Noach Blyden wederom lukt om 99 concurrenten weg te spelen blijft natuurlijk nog de vraag, maar kunt u vanaf vandaag, vrijdag 1 januari, wekelijks om 20.30 uur bekijken op SBS6 in De Alleskunner.

Meer weten over Noach Blyden?
Volg hem dan via Instagram: https://www.instagram.com/noachblyden/