OBDAM - Vrijdag om 16:00 uur ging de nieuwe Albert Heijn in Obdam open. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan de Dorpsstraat 119 en heeft het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. Supermarktmanager Quintyn Koster: “De opening was echt een feestje! Klanten waren verrast door het grote versaanbod en de mooie vertrouwde bloemenafdeling. We kregen erg veel complimenten.”


Albert Heijn Obdam heeft een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals peren uit Hem en andijvie uit Heerhugowaard. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Quintyn Koster: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Obdam biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Obdam. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Quintyn Koster hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan de Dorpsstraat 119 in Obdam is open van maandag tot en met woensdag én zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.