HOORN - Voortaan kunnen klanten in de Hoornse wijk Kersenboogerd terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan het Stan Kentonhof 88 en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag om 16:00 uur ging Albert Heijn Kersenboogerd open. Supermarktmanager Sjaak Berkhout: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”

Albert Heijn Kersenboogerd heeft een groot aanbod groente en fruit, afkomstig uit de regio zoals peren uit Hem en broccoli uit Andijk. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel
De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Sjaak Berkhout: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Veel keuze in prijs
Albert Heijn Kersenboogerd biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager.

Extra feestelijk
Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Kersenboogerd. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen. Sjaak Berkhout hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan het Stan Kentonhof 88 in Hoorn is open van maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur. Morgen opent nog een nieuwe Albert Heijn in de gemeente Hoorn. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit in Zwaag Bangert Oosterpolder.