SPANBROEK - Op zondag 13 oktober om 14.30 uur, treed het opera- en operettekwartet Bella Cantara op in het Kerkhuys te Spanbroek. Sinds een aantal jaar treedt Bella Cantara jaarlijks op in het Kerkhuys en heeft daarmee een grote schare vaste bezoekers aan zich gebonden. Ook dit jaar hebben we weer een afwisselend concert voor u samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en zelfs komt het populaire genre voorbij.

Dat laatste met een duet van Bas en Tenor, die daarbij Andrea Bocelli en Marco Borsato vertolken. Bella Cantara treedt al bijna 20 jaar succesvol op in Noord-Holland. In die tijd hebben we vele fans gekregen, waarvan sommigen jaarlijks onze concerten bezoeken. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden we fantastisch begeleid door Hans Weenink.
In de beginjaren van ons bestaan zongen we vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen we een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn, en maken we ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor onze bezoekers.

Op 13 oktober treden we dus op in het Kerkhuys. Het gevarieerde programma zal voor ieders smaak wel wat te bieden hebben en zorgt voor een aangename invulling van uw zondagmiddag. Kwartetten (o.a. uit Rigoletto en Fidelio); terzetten (o.m. uit der Zigeunerbaron), duetten en soli: er zal voor ieder wel iets naar de gading bijzitten. Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten , dus graag tot ziens!

Reserveren is gewenst via Joke Oud
0226 353563
pjm.oud@quicknet.nl

Of via www.Kerkhuys.nl