OBDAM - Op 14 november a.s. verzorgt SYA een fraai optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. De Schilderwerken De Boer zaal gaat om 14.30 uur open en dit fraaie luisterconcert begint om 15.00 uur.

Amanda Muller, Yvonne Leek en Daphne van de Bor vormen samen de bijzondere formatie SYA. Deze talentvolle en uiterst muzikale dames begeleiden zichzelf op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in het programma. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels.

Een muzikale middag die je niet wilt missen. Kaarten zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Sya en kosten 15 euro per persoon.
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Om het concert bij te wonen zal er naar een vaccinatie QR-code, of een negatieve PCR-test, in combinatie met een geldige ID worden gevraagd.

Alvast een voorproefje? Ga dan naar: https://youtu.be/LC6mPvZllUM