MEDEMBLIK - Helaas zal het museum vanaf donderdag 5 november voor twee weken haar deuren sluiten, maar de bakkerswinkel blijft gewoon geopend. En dat is maar goed ook, want met de aankomende Sinterklaastijd is het weer volop gezelligheid in de winkel.

De winkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 16.00 uur. De toegang tot het museum blijft dus gesloten, maar als je in de winkel goed rondkijkt zie je ook daar een stukje museum in. Zoals de oude koekblikken, hoge glazen potten met grootmoeders snoep en de ouderwetse Sinterklaastafel vol met lekkernijen. Vers gebakken speculaas, banketstaven, marsepeinen figuren en prachtig gedecoreerde chocolade letters. Waar vind je het nog. En zeg nu zelf, in deze tijd kun je daar nu iemand extra blij mee verrassen!

En wanneer je dan aan een heerlijk kopje koffie zit met één van die lekkernijen, vergeet dan niet op het Bakkerijmuseum te stemmen. Want het museum maakt nog steeds kans op € 10.000 van het ANWB Fonds om ‘Het lekkerste museum voor IEDEREEN’ te realiseren.

Op de stemsite anwb.nl/stem kun je nog tot 24 november je stem uitbrengen.
Voor verdere informatie of bestellingen verwijzen wij u naar info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14