HOORN - Irene Moors is zondag 16 februari aanwezig in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn. In het kader van de expositie over het legendarische TV programma ‘Telekids’ in het museum is Irene de hoofdpersoon van de ‘Vraag Maar Raak Middag’ die op die dag wordt georganiseerd. Fans kunnen die middag met Irene op de foto, mogen alles vragen over ‘Telekids’ en natuurlijk het exclusieve Telekids boek laten signeren. Wees er vroeg bij, want vol is vol!

Irene Moors presenteert op dit moment het TV programma ‘Doorbakken’ voor Omroep Max. Maar in 1989 stond Irene aan de wieg van het kersverse programma ‘Telekids’ op RTL Veronique. Ze presenteerde het 10 jaar, later samen met Carlo Boszhard. Daarna presenteerde Irene onder andere (samen met Carlo) de programma’s ‘Life & Cooking’ en ‘De TV Kantine’. De Telekids expositie in het Museum van de 20e Eeuw toont in twee zalen veel originele decorstukken, enorm veel bewaard gebleven memorabilia en tientallen TV fragmenten. De Telekids expositie is nog te zien tot 21 juni.

Uniek boek
Het prachtig vorm gegeven boek ‘Carlo & Irene, de Pittige Telekids collectie’ staat vol met de mooiste herinneringen, honderden foto’s en uniek materiaal uit het TV programma. Via QR-codes worden lezers bovendien verwezen naar bijzondere videofragmenten. Het boek is samengesteld door Carlo & Irene & De Buurvrouw en exclusief verkrijgbaar bij uitgever Museum van de 20e Eeuw voor slechts € 17,50.

De ‘Vraag Maar Raak Middag’ met Irene Moors is op 16 februari van 14:00 tot 17:00 uur in het Museum van de 20e Eeuw, Krententuin 24 in Hoorn. Voor meer informatie, ook parkeer-info: www.museumhoorn.nl