MEDEMBLIK - Na een lockdown van iets meer dan een jaar heeft MED Trattoria in Medemblik besloten hun Havenrestaurant te openen; MED aan Boord. We missen de mensen, onze vaste gasten en konden niet meer wachten om onze gasten te laten genieten van onze heerlijke gerechten en service. En zo besloten zij hun restaurant in de haven te openen, niet in het werkelijke restaurant; maar bij de gasten aan boord.

Eigenaar Henk Jonkman kwam met het idee; ‘we hebben zoveel prachtige boten bij ons in de haven liggen en ineens zag ik het! We beginnen gewoon een restaurant aan boord van de boten’. Gasten krijgen een volledig verzorgde avond inclusief, borden, bestek, linnen, kaarsjes, bloemetjes en service per gang. De gasten geven zelf aan wanneer zij klaar zijn voor de volgende gang en zo kan je aan boord van je eigen boot een avond uit! Er is keuze uit verschillende voor, hoofd en nagerechten en zo kun je kiezen van de Italiaanse kaart.

Vanaf vrijdag 2 April reserveer je dan ook jouw tafel voor het Havenrestaurant van MED Trattoria. Reserveren kan voor 15.00 op de desbetreffende dag voor Vrijdag, Zaterdag en Zondag avonden gedurende de sluiting van de restaurants. Reserveren kan via info@med-trattoria.nl en telefonisch via 088-2999902. Voor meer informatie en het menu bekijk www.med-trattoria.nl.