HOORN - Dinsdag 23 november organiseert Omring een digitale bijeenkomst die u thuis in de huiskamer kunt bijwonen. Samen met het Mantelzorgcentrum, Mee &de Wering en het Vrijwilligerspunt gaat Omring het gesprek met u aan als mantelzorger. Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee in het verhaal van Gerda en Arie (fictief) en welke ondersteuning zij in de loop der jaren hebben mogen ontvangen. Hierbij zullen het Mantelzorgcentrum, Mee &de Wering, het Vrijwilligerspunt en Omring u een beeld geven wat zij voor Gerda, Arie maar ook zeker voor u kunnen betekenen.

Er is grote mate van diversiteit onder mantelzorgers. Van iemand die 1x per week boodschappen doet voor een ander tot iemand die 24/7 voor haar/zijn dierbare zorgt. Voor elke situatie geldt dat we er voor alle mantelzorgers zijn en ondersteuning bieden. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen en ontvangt u na afloop de gedeelde informatie in uw e-mail.

Twijfelt u of deze bijeenkomst iets voor u is, dan is het zeker zinvol om aan te sluiten.

Datum
23 november van 19.00 – 20.30 uur

Gratis bijeenkomst
Na aanmelding via omring.nl/mantelzorgbijeenkomst ontvangt u een Teams link om deel te nemen aan de bijeenkomst. U kunt zich ook aanmelden door te bellen naar 088 - 206 79 99. Een e-mail adres en Teams op uw computer is een vereisten.