HOORN - Vanaf september introduceert zwembad De Waterhoorn een nieuw spetterles concept: Liz & Wes Spetterles. Baby’s en peuters beleven samen met de karakters Liz de zeester en Wes de haai de spetterlessen. Liz en Wes zijn het zusje en broertje van Zed en Sop, de hoofdpersonages in het Optisport zwemlesconcept.

Muziekdoos en spetterboekjes
De lessen zijn opgebouwd voor kinderen om te wennen aan het water. Het eerste jaar is gericht op quality time voor ouder en kind. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en oefenen. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting op het zwemlesavontuur met Zed en Sop gecreëerd.

Tijdens de spetterlessen worden de kinderen meegenomen op avontuur. Start het avontuur met de muziekdoos en het boekje dat past bij de leeftijd van je kind.

Aqua’Mini lessen
De huidige Aqua’Mini lessen bij zwembad De Waterhoorn gaan over naar de Liz & Wes Spetterles. Inhoudelijk sluit het programma aan op het nieuwe concept. De Liz & Wes spetterlessen worden op maar liefst 5 dagen aangeboden. Wil je meer informatie of ook graag meedoen aan de Liz en Wes Spetterles? Neem contact op met waterhoorn@optisport.nl of via 0229-217770.