BLOKKER - Zoef! Daar scheerde een libelle over het water. Dat heb je vast wel eens gezien. Maar wist je ook dat libellen voor hun voortplanting afhankelijk zijn van water? Weet je wat ze eten, of hoe snel ze kunnen vliegen? En hoe zit het met de transformatie van larve tot libelle?

Dat en meer ontdek je allemaal tijdens de lezing van kenner Rob Webeling, op de doe-middag van zondag 27 september. De lezing wordt gevolgd door een avontuurlijke excursie door het territorium van de libelle. Ook leuk voor grote mensen die denken dat ze alles al weten!

Deze Maks' doe-middag is voor iedereen vanaf 6 jaar en vindt plaats op zondag 27 september van 14:00 tot 15:30 bij MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van de thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan via de website: www.mak-blokweer.nl. Voor meer informatie: 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €4,95 per persoon (inclusief materialen).
Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl