HOORN - Ken jij een vrijwilliger die altijd een stapje harder gaat, of een vrijwilligersorganisatie die veel betekent voor de gemeente Hoorn? Een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die extra waardering verdient? Meld dan jouw favoriet aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn! Dat kan nog tot en met 31 oktober via www.vrijwilligersprijshoorn.nl Misschien wint jouw favoriet dé waarderingsprijs van Hoorn?!

De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk.

Stemmen
De jury kiest van zowel de categorie vrijwilliger als de vrijwilligersorganisatie drie genomineerden. Vanaf 24 november staan de genomineerden op de website vrijwilligersprijshoorn.nl en kan er gestemd worden. Op 10 december worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.vrijwilligersprijshoorn.nl. De Vrijwilligersprijs Hoorn wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn.