OBDAM – Al heel wat organisaties en bedrijven hebben zich gemeld om het, door Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam, georganiseerde Festival Obdam voor Oekraïne te ondersteunen, maar natuurlijk hoopt de organisatie op nog veel meer!

Aan het programma zal het niet liggen, want heel wat klinkende namen komen voor dit mooie doel in Obdam optreden. Het programma ziet er als volgt uit:
14.30 uur Terrein en bar open
14:45 uur Landlubbers
15:30 uur Opening Burgemeester/St Caritas/Dank van Oekraïners
16:00 uur Spangle coverband
17:00 uur Neil Young Coverband
18:00 uur Os Bravos
19:00 uur Anya Hinkle
20:30 uur KRENTEBROOD Rock bandDe tijden die in het programma worden genoemd zijn indicatief, wilt u niets missen, zorg dan dat u op tijd bent! Het festival vindt in principe op het Kerkplein in Obdam plaats, maar bij heel slecht weer worden de activiteiten naar binnen verplaatst. De meest recente informatie vindt u op de website (www.debrinkobdam.nl) en Facebookpagina van De Brink.

De organisatie toont zich uiterst verheugd dat er al veel sponsoren voor dit festival zijn, waarbij zij vooraf al kan mededelen niet alleen uit de kosten te zijn, maar dat er ook al een mooie opbrengst is.

De sponsoren tot nu toe

Appel Notarissen, Anton groep, Borst Bedden en Kasten Alkmaar, Richmond Interieur, VIC Obdam Staal, LEEF Fysio, Timmerfabriek Carper, Boekel en Bakker Automotive, WOODSTOCK, Frank Bakker Tuinen, VSDV, Albert Heijn, Rocco de Vries, Schildersbedrijf Appel en Steltenpool, Spaander en Groot Hoveniers, Auto Vakmeester Marc Mooij, Dekker Makelaardij, De Boer Woonprofessionals, Deka Markt, Slagerij Daan Ruijter, Bakker Koning, Sjon Bats AGF, Walter Optiek en Urmaprint.

Aan het begin van het festival wordt het bedrag bekendgemaakt dat er op dát moment binnen is en tussentijds en aan het einde gebeurt dat vanzelfsprekend nogmaals. Het is namelijk ook mogelijk om uw donatie ter plekke te doen. Tijdens het evenement zullen alle gulle gevers een plekje krijgen op beeldscherm en/of banners.

Laat uw hart spreken en steun dit mooie initiatief om het enorme leed in Oekraïne te verzachten

Helpt u mee? Samen kunnen wij werkelijk iets betekenen! ‘Festival Obdam voor Oekraïne vindt plaats op zaterdag 7 mei van 14:30 - 22:00 uur op het Kerkplein in Obdam.