WOGNUM - Op donderdagavond 15 december organiseert zorgorganisatie Omring voor de eerste keer de 'Beleef de zorg' avond. Deze interactieve avond is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het werken in de (ouderen)zorg. Het maakt dus niet uit of je nu nog naar school gaat of dat je wat anders wil en een carrièreswitch overweegt.

Tijdens de avond hoor je alles over de over de verschillende mogelijkheden van werken en leren bij Omring. Je krijgt daarnaast een kijkje achter de schermen van locatie Sweelinckhof, je kunt je kennis van de zorg testen en je kunt zelfs met een virtual reality bril meelopen met de zorg. Als je alle onderdelen hebt gedaan ontvang je bovendien een goedgevulde goodiebag. Er is natuurlijk ook alle ruimte om je vragen te stellen over werken in de zorg, het werken en leren bij Omring en de mogelijkheden om als zij-instromer te starten bij een carrièreswitch.

De 'Beleef de zorg' avond is op 15 december van 18.00 – 20.30 in locatie Sweelinckhof in Wognum. Aanmelden voor deze avond is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Meer informatie over de informatieavond en over werken en leren bij Omring vindt je op werkenbijomring.nl.