HOORN - Wil jij je inzetten voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden? Dan is de vrijwillige functie van gastvrouw/heer écht iets voor jou.

Samen met jouw collega’s bied je een luisterend oor aan mensen die bij PISA binnenkomen en behoefte hebben aan een gesprek met iemand die hen begrijpt. Jij bent in staat om zo’n gesprek met compassie te voeren en informatie te verstrekken over wat PISA te bieden heeft. Dat gebeurt veelal vanuit onze sfeervolle villa, maar het kan ook voorkomen dat we je vragen mee te werken aan themabijeenkomsten, voorlichtingsbijeenkomsten, workshops, open dagen,verwendagen of informatiemarkten.

Wie ben jij?
Betrokkenheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor, teamspirit en gastvrijheid zijn eigenschappen die je in jouw basispakket hebt. Bovendien ben je bereid om minimaal 1 dagdeel (liefst 2) per week in wisselende diensten van 4,5 uur aanwezig te zijn. In principe overdag, maar soms ook in de avond en in het weekend. Bovendien ben je bereid om ook ingezet te worden op andere locaties zoals Enkhuizen en het Dijklander Ziekenhuis.

Voor je van start gaat…
Volg je een 3-daagse IPSO Basistraining en ook daarna krijg je ruim voldoende ondersteuning in de vorm van intern overleg en reguliere (bij)scholing.Ben je al enthousiast geworden om eventueel deel uit te maken van ons enthousiaste en betrokken team? Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae naar Wiek Luza, wiekluza@inloophuispisa.nl