HOORN - Koffie van Hoorn, dé koffiezaak voor de lekkerste koffie in Hoorn, heeft een gloednieuwe website gelanceerd – www.koffievanhoorn.nl. De website is volledig geproduceerd door Your Dutch Media. De volledige site is aangepakt, waardoor onder andere het bestellen van koffie nu makkelijker is geworden.

Koffie van Hoorn staat bekend om hun lekkere koffie, ambachtelijk gebrand in hun eigen branderij. Naast het feit dat je in de zaak koffie - met iets lekkers! - kunt bestellen, verkoopt Koffie van Hoorn in de zaak tevens hun versgebrande koffie in diverse variaties. Deze variëteiten kunnen tevens via de website worden besteld, zowel zakelijk als particulier. “Houd je van goede koffie? Dan houd je van Koffie van Hoorn”, aldus de eigenaren van de bekende Hoornse zaak.

Toe aan een vernieuwde website
“Koffie van Hoorn was toe aan een vernieuwde website”, vertelt Robin Bakker, Projectmanager en CEO van Your Dutch Media. De stijl van de website was niet passend bij de huidige stijl van Koffie van Hoorn. De vernieuwde site is interactiever, past qua looks beter bij het merk en de webshop is geoptimaliseerd. Ik ben ontzettend trots op het project.”

Ook Wouter Kunst, één van de mannen van Koffie van Hoorn, is zeer tevreden met het resultaat van de vernieuwde website. “De site ziet er fantastisch uit en is nu gebruiksvriendelijker. Zo is het nu makkelijker geworden om kleinere hoeveelheden koffie te bestellen. Wij hebben nieuwe brievenbuspakketten ontworpen, waardoor verzenden goedkoper is geworden. Your Dutch Media heeft dit perfect weten te verwerken in de webshop. Ook de foto’s, die door een vaste fotograaf van Your Dutch Media zijn gemaakt, vinden we heel mooi! Wij zijn zeer tevreden over hoe de samenwerking is verlopen.”