MEDEMBLIK - Binnenkort gaat het weer gebeuren, Magasin de Bonifacius zal haar deuren 3 dagen voor u open stellen en kunt u terecht op een markt door de gehele kerk. Het is weer een overweldigend aanbod van nieuw tot vintage tegen hele kleine prijzen. Er is dames- en herenkleding, galakleding, winterjassen, schoenen, beddengoed, stoffen handwerkspullen, accessoires en nog veel meer.Een greep uit het geweldig uitgebreide aanbod en de diverse acties.


Winterjassen met 20% korting, een afdeling met 2 halen 1 betalen, nieuwe truien van Peter Hahn tegen spotprijzen en een geweldig assortiment aan prachtige stoffen voor de creatieve zelf makers. Deze kans mag u niet missen en het is heerlijk winkelen tussen de door de vrijwilligers prachtig ingerichte kramen en winkeltjes. Daarna een lekker kopje koffie met appelgebak in de foyer om uw geweldige aankopen te vieren.

De markt is in de Bonifaciuskerk Kerkplein 9 1671CR Medemblik op vrijdag 10 februari van 13.30-17.00 uur, zaterdag 11 februari van 10.00-17.00 uur en zondag 12 februari van 13.30-17.00 uur. Entree € 1,00