MEDEMBLIK- Het RIVM heeft het spannend gemaakt maar net op tijd is de mogelijkheid gekomen om de jeugd in Westfriesland deze zomer toch te laten zeilen.

Zoals ieder jaar organiseert Bestevaer in Medemblik op woensdag en vrijdagavond zeillessen voor de jeugd van 8 tot 12 jaar in Optimisten. Onder begeleiding van ervaren instructeurs zeilen de gevorderden op woensdagavond en de beginners op vrijdagavond.

Helaas moet men de zomerzeilweken iets inkorten omdat bij elkaar komen in het clubhuis en de kleedkamers nog niet is toegestaan. In plaats van een hele dag op en rond het water zal dat nu zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur. Maar wel met veel waterplezier, en men kan naast zeilen ook suppen, surfen en in veilig water zwemmen. Een TOP-week is gegarandeerd.


Met de gemeente Medemblik is onder andere afgesproken dat ouders hun kinderen halen en brengen maar dat zij zelf niet op het terrein mogen blijven, we de hygiënemaatregelen in acht nemen en we ons houden aan het sportprotocol dat is opgesteld door het NOC-NSF.

Omdat de verwachting is dat veel gezinnen in hun eigen omgeving op vakantie gaan, is het van belang snel in te schrijven.
Voor informatie ga naar de website: www.wsvbestevaer.nl

week 28 06 juli t/m 10 juli
week 29 13 juli t/m 17 juli
week 32 03 augustus t/m 07 augustus
week 34 10 augustus t/m 14 augustus

Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Vooroever 14a, 1671 SG Medemblik