ENKHUIZEN - Ze heeft al ruim 25 jaar ervaring, is gespecialiseerd in huidverzorging en -verbetering en biedt haar klanten pure ontspanning. Na een professionele behandeling bij Schoonheidssalon Anneke Kramer in Enkhuizen stap je strálend weer naar buiten!

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dat maakt de concurrentie zwaar, maar de 50-jarige Anneke Kramer onderscheidt zich door haar hoogwaardige behandeltechnieken én de unieke, rustgevende sfeer die zij in haar salon weet te creëren met haar vriendelijke uitstraling en gepassioneerde vakkundigheid. Haar vaste klantenkring wordt nog altijd uitgebreid door het enthousiasme waarmee haar trouwe klanten haar aanbevelen.

Van de vele nieuwe collega’s ervaart zij dan ook nauwelijks concurrentie en dat verrast de West-Friese vakvrouw dan ook nog altijd met regelmaat: “Toen ik het aantal salons in de kop van Noord-Holland zag toenemen, maakte ik mij wel zorgen, maar dat bleek ten onrechte. Gelukkig weten nieuwe klanten mij nog altijd te vinden en blijven mijn vaste klanten mij trouw”, zegt Anneke desgevraagd.

“Ik heb in al die jaren veel in mijzelf en mijn salon geïnvesteerd. Ik heb talloze cursussen gevolgd over nieuwe methodes en producten. Daar waar ik zelf enthousiast over was, heb ik opgenomen in mijn aanbod. Een voorbeeld daarvan is de Collageen Booster lichttherapie. Een van de krachtigste behandelingen op het gebied van anti-aging en inmiddels één van de meest geboekte behandelingen”, aldus Anneke.




Anneke legt uit: “Een huid heeft chronisch tekort aan energie en dat kan middels de Collagene Booster therapie significant verbeterd worden. Ik heb daar inmiddels fantastische resultaten mee geboekt en mijn klanten zijn enorm enthousiast. De gezonde en helende stralen tijdens de lichttherapie stimuleren de huidfuncties waaronder de huid meer energie krijgt en stimuleert daardoor de collageen-aanmaak en doorbloeding van de huid. Ook krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en hydratatie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.”

Laagdrempelig kennismaken met Schoonheidssalon Anneke Kramer?
Wanneer je zelf wilt ervaren wat Schoonheidssalon Anneke Kramer, gevestigd aan de Douwe Brouwerweg 79 in Enkhuizen, voor je kan betekenen heeft Anneke een mooie kennismakingsaanbieding samengesteld. Voor slechts € 39,50 onderga je de volgende behandeling: reinigen van de huid, gezichtspeeling, verwijderen van onzuiverheden, het epileren van uw wenkbrauwen, een gezichts-/nek- en schoudermassage, een heerlijk masker en het aanbrengen van een lichte make-up!

Meer weten? Neem gerust eens een kijkje op http://www.schoonheidssalonannekekramer.nl/de-salon/ of bel 06-13621191. Anneke zal jouw vragen met genoegen beantwoorden.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.