MEDEMBLIK - Met de lancering van de online veiling website www.veiling.inloophuismedemblik.nl kan eenieder vanaf 4 januari kavels/objecten inbrengen voor de veiling op 4 februari (Wereldkankerdag). De opbrengst is 100% voor Inloophuis Medemblik. De sluiting van de veiling is 4 februari, 20.00 uur. Uiteraard besteden we hier aandacht aan via Zoom, onze website, Facebook en andere sociale media kanalen.

Door Corona is een veiling op locatie te risicovol. Daarom is besloten om dit online te doen. De veilingwebsite is inmiddels klaar en gemakkelijk te vinden. Maar nu hebben we U, de lezer nodig voor het vullen van de veiling: Kijk eens rond in huis en tuin, bedrijf of winkel. Wat kunt u missen voor Inloophuis Medemblik? Het kan ook een dienst, klus, schilderij, collectie of collectors-item zijn. Wel vragen we om objecten in te sturen die relevant zijn en van enige waarde. De voorwaarden staan op de veilingwebsite vermeld. Is het object eenmaal gevonden? Stuur dan één of meer foto’s met een omschrijving van het object naar: info@inloophuismedemblik.nl of maak gebruik van het formulier op de website. Is er al een waarde bekend, geef die dan ook op. Het Inloophuis zorgt voor een minimumprijs. De website is dus niet voor de koopjesjagers, maar vooral voor betrokken mensen, die hart hebben voor Inloophuis Medemblik. Wordt er niet genoeg geboden, dan gaat het object mee naar de volgende veiling. De blijft actief (4x per jaar).

Naast de veiling bieden wij ook producten aan tegen een vaste prijs. Dit zijn o.a. sieraden die gemaakt zijn door onze gasten en vrijwilligers. Deze kunnen betaald worden via de website en afgehaald worden. Versturen kan ook, maar dan komen er verzendkosten bij. Voor deze producten geldt geen einddatum. Wij hopen dat veel mensen ons initiatief willen ondersteunen. Op deze wijze kan het Inloophuis blijven bestaan voor mensen, geraakt door kanker. 1op 3 mensen krijgt het, dus altijd wel iemand dicht bij u. Op wereldkankerdag zelf, komt het inloophuis met een dagvullend programma vanuit het inloophuis op ZOOM. Noteer de datum alvast in uw agenda.