OBDAM - Velen van ons hebben nu lekker Kerstvakantie. Wellicht een mooie gelegenheid om eens door het verrassend ruime cursusaanbod van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink te gaan en een fijne cursus uit te zoeken waar u kort na de jaarwisseling aan kunt beginnen? Kies bijvoorbeeld voor een van de vele taalcursussen en ga goed voorbereid naar uw vakantiebestemming deze zomer! Een selectie van de vele cursussen die De Brink ook dit jaar weer te bieden heeft, treft u hieronder aan. Natuurlijk is er nog veel meer. Voor het volledige aanbod kijkt u op www.debrinkobdam.nl


Redelijk uniek is bovendien dat De Brink u de mogelijkheid biedt om vrijblijvend een proefles te volgen. Op die manier kunt u goed beoordelen of de cursus van uw keuze ook werkelijk bij u past. Daarnaast is het mogelijk om in te stromen in een reeds bestaande groep.

Frans voor beginners
Op 9 januari 2019 start er weer een groep beginners Frans, speciaal voor hen die graag kennis willen maken met de Franse taal. Deze cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Paulien van Soest geeft deze cursus op woensdagavond van 20:15 tot 21:30 uur. Voor 12 lessen betaalt u € 85,-. Start 9 januari 2019.

Engels
Voor deze cursus, die een vervolg is op de beginnerscursus van afgelopen seizoen, is er nog ruimte voor nieuwe cursisten.

Spaans
Isabelle Koopman is de vakdocent voor de Spaanse cursussen voor diverse kennisniveaus.

  • Op 14 januari a.s. vangt de cursus Spaans6/conversatie aan. Deze cursus vindt plaats op maandagavond van 18:45 tot 20:15 uur. Er is nog een aantal plekken vrij voor deze cursus.
  • Eveneens op maandagavond is er Spaans voor beginners van 20:15 tot 21.45 uur. Deze cursus is afgelopen september gestart. Er is nog mogelijkheid om in te stromen. Enige kennis van Spaans is wel wenselijk.
  • Op 15 januari a.s. start de cursus Spaans voor ver-gevorderden. Deze cursus is telkens op dinsdagavond van 18:45 tot 20:15 uur evenals de cursus Spaans voor gevorderden die aansluitend plaatsvindt op de dinsdagavond van 20:15 tot 21:45 uur. Ook voor deze cursussen is nog een aantal plekken beschikbaar. Voor deze cursussen geldt een prijs van € 95,- voor 12 lessen.

Nieuw Grieks
Inmiddels hebben wij voldoende geïnteresseerden voor de cursus Nieuw Grieks, maar wij zijn nog steeds op zoek naar een docent! Wellicht kent u iemand die de Griekse taal goed machtig is en die het leuk vindt om les te geven? Dan vernemen wij dit graag!

Voor onderstaande cursussen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar:

Vervolg op Frans voor beginners
Vanaf 9 januari a.s. kunt u instromen in de beginnersgroep van twee seizoenen geleden. Het is derhalve noodzakelijk dat u de basis beheerst. Paulien van Soest is uw cursusleider. Deze cursus vindt plaats op woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur en kost € 85,- voor 12 lessen.

Frans voor gevorderden
Op dinsdagavond (start 8 januari 2019) van 19:00 tot 20:15 uur verzorgt Gerry Klaver deze cursus die € 85,- kost voor 12 lessen.

Engels voor half gevorderden
Op 17 januari start Lucienne van Deelen met het vervolg voor de groep van afgelopen seizoen 2018. Dit vervolg vindt plaats donderdagochtend van 10:30 tot 11:45 uur. Wilt u de Engelse taal beter beheersen, dan kunt u nog instromen in deze groep. Enige basiskennis is daarbij vereist.

Engels voor ver-gevorderden
Ook voor deze cursus, die plaatsvindt op donderdagavond van 20:30 tot 21:45 uur (start 17 januari 2019 ), zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en ook hier is Lucienne van Deelen uw docent. De kosten bedragen € 85,- voor twaalf lessen.Dit overzicht is verre van volledig. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink biedt nog diverse andere, bijzonder leuke en interessante cursussen. Kijkt u vooral eens op www.debrinkobdam.nl. Er zit vast iets voor u bij!

Algemene informatie
Aanmelden kan via de website www.debrinkobdam.nl. Wanneer u meer informatie wilt, dan kunt u contact opnemen met Carin Vagevuur via carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij via chantal.nooij@debrinkobdam.nl.