HOORN - Vanaf vandaag kun je fictief in de kerstboom op de Roode Steen jouw wens voor een ander achterlaten. Dit initiatief is bedacht door Omnyacc Hoorn en in samenwerking met Voor een mooie stad verder uitgewerkt. Het idee is om een lach op het gezicht te toveren, in deze bijzondere tijd, bij zoveel mogelijk mensen door het vervullen van wensen. Iedereen kan een wens achterlaten tot en met 31 december. In het nieuwe jaar gaan we zoveel mogelijk wensen uit laten komen. Andere ondernemers kunnen ook meedoen als wensvervuller.


Heb jij een mooie wens voor een ander? Het kan een uitstapje zijn voor de buurvrouw die wel even wat leuks kan gebruiken of voor een kennis die altijd zoveel doet en je daarom in het winterzonnetje wilt zetten. Wensen groot en klein kunnen ingestuurd worden. Dit doe je via www.vooreenmooiestad.nl/wensboom. Heb jij een wens ingestuurd? Elke vrijdag hangt Omnyacc de kerstballen in de wensboom op de Roode Steen. De kerstballen staan symbool voor de ingezonden wensen. We hopen op een gevulde boom met veel mooie wensen.

Het zou mooi zijn als we zoveel mogelijk wensen kunnen vervullen. Daarom roept Omnyacc andere ondernemers op om dit initiatief te steunen. Dit kan financieel, met spullen of het aanbieden van bijv. uitjes. Meld je aan via www.vooreenmooiestad.nl/wensboom en Omnyacc matcht jou met een ingestuurde wens die past bij jouw aanbod of budget.

Wil je meer lezen over dit initiatief of je wens insturen kijk dan op www.vooreenmooiestad.nl/wensboom.