MIDWOUD - De winterwerkers zijn al een aantal zaterdagen in touw om de nieuw bomenhaag en het bijbehorende afgewerkte hekwerk aan de west en noordzijde van het bad te vernieuwen. Hulde aan al die potige vrijwilligers die hun vrije tijd opofferen om het bad er ook in 2019 weer ‘gelikt’ uit te laten zien; zie aangeleverde foto’s (en/of bekijk even onze Facebookpagina – www.facebook.com


Abonnement 2019
De prijzen voor het nieuwe seizoen zijn tijdens het laatste zogenaamde 5-baden-overleg vastgesteld. Een dagkaartje gaat € 4,- kosten, dat betekent dat u zichzelf een dienst bewijst (of eigenlijk uw portemonnee) wanneer u in de voorverkoop een abonnement aanschaft (€ 59,- voor een persoonlijk, € 118,- voor een gezins-abonnement)
Een simpel rekenvoorbeeld leert u dat wanneer u vaker dan 15 x komt zwemmen in 20 weken (140 zwemdagen per seizoen) - dat is een makkie met een hete zomer zoals die we die afgelopen seizoen hadden - uw abonnement er driedubbel en dwars uithaald!!
Binnenkort kunt u uw abonnement al digitaal, makkelijk en online aanschaffen
www.hetzwembad.nl

Sponsors en vrijwilligers
Sponsor en/of vrijwilliger worden voor het bad? Alle vormen van ondersteuning omarmen wij graag, ook in 2019. Neem gerust even contact op met ondergetekende wanneer u interesse/vragen heeft!