ENKHUIZEN - Het landje van Top bij de Drommedaris is de ultieme plek om met het hele gezin of je vriendenclub heen te gaan. Het foodtruck festival met ruim 15 keukens op wielen met o.a. de Wijn & Bubbelbar vormen het toneel voor een smakelijke en bruisende weekend van 13 t/m 15 augustus. Er is elke dag live muziek, de toegang is €2,00 per persoon, kids onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen.


Testen hoeft niet, we werken ook niet met kaartverkoop. Je reserveert ter plekke bij de ingang, waar ook de triage vragen worden gesteld.

Van Thais streetfood tot Griekse köfte, van Nederlandse poffertjes tot Mexicaanse enchilada’s

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van gevulde hete piepers met pulled pork of de oer Hollandse poffertjes? Ga je liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal voor jou gemaakt of typisch Engelse stoof? Maar ook de Thaise streetfood keuken, de vegan Love Bites en de Spaanse churros staan 3 dagen lang in Enkhuizen voor jullie klaar. Dit laagdrempelige festival is voor de kleine kids buikjes, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit West Friesland.

Wijn, bubbels, cocktails en streekbieren

Proost op het leven en bestel een verfrissende Pinot Grigio, een verleidelijk zachte rosé Garacha of een Salentijn Malbec die smaakt naar chocolade en bramen. Maar laat je je graag smakelijk verrassen, dan is de mini wijnproeverij echt iets voor jou! Nieuw is de Wijn & Bubbelbar met luxe en zeer geliefde Champagnes in de variaties Brut, Rosé en Ice Impérial.


Hou je meer van een speciaalbiertje, dan kun je kiezen uit een verfrissende droge saison (Krijtje), een fruitige I.P.A. (PI) een dorstlessende blond (Juffie) of een Belgian style tripel (Strafwerk). Vanzelfsprekend kun je bij de bar ook een biertje van de tap, frisdranken, Slush Puppy, water, Prosecco of een zomerse Sangria met vers fruit bestellen.


Maar speciaal voor in Enkhuizen is er wederom een mooie samenwerking met De Drommedaris. Je kunt hier bijvoorbeeld heerlijke cocktails bestellen

Live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek in de middag. Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren het oh ja! moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.


Vier het leven als nooit tevoren en schuif aan op het grootste openlucht terras van Enkhuizen. Het voelt als een uit de hand gelopen maar oh zo gezellige familiereünie en wie wil dit nou niet na een te lange periode waarin er bijna niets kon….


De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!


Data: 13 t/m 15 augustus

Tijden: vrijdag van 15:00 tot 21:00 zaterdag van 12:00 tot 22:00 en zondag van 12:00 tot 21:00
Locatie: Het Landje van Top, grasveld bij de Drommedaris


Kom bij voorkeur op de fiets of lopend
Toegang: €2,00, kids tot 12 jaar gratis
Contact: www.bruisend.nu