ENKHUIZEN - In de herfstvakantie, van 17 t/m 21 oktober, is er van alles te doen bij het bezoekerscentrum ‘Hertenkamp Enkhuizen’ ! Leuke activiteiten om de herfst te beleven. Voor het hele gezin en natuurlijk ook voor opa’s en oma’s met de kleinkinderen. We beginnen op dinsdag met het veel begierde boerenknechtdiploma halen in de kinderboerderij. voor de alle kleinste komt Luusie om de herfst met verhalen, muziek en dans te beleven.

Op woensdag donderdag en vrijdag worden diverse workshop gehouden; kunst met herfstbladeren, zeepjes en pompoenen. Op maandag t/m zondag kun je het ’levend kippenbord’ spel (verkrijgbaar aan de balie) leuk voor het hele gezin.

De activiteiten worden meestal s morgens gehouden. Kinderen jonger dan 9 komen altijd met begeleiding van een volwassene. Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Aanvullende informatie en inschrijving kun https://hertenkampenkhuizen.nl/activiteiten/ . tel 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 in Enkhuizen.