BLOKKER - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. De markt van deze maand vindt plaats op zondag 25 oktober, van 10:00 tot 16:00, op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker. De organisatie en verkopers kijken vol enthousiasme uit naar wat een gezellige marktdag geheel in het teken van de herfst belooft te worden.

Alle vaste kraamhouders staan klaar om het winkelend publiek te voorzien van verantwoorde alternatieven voor de vaste boodschappen. Bakkerij Raat is aanwezig met heerlijke ‘oer’ broden en broodjes, geheel vrij van onnodige toevoegingen. Rico’s Biokazen presenteert een uitgebreid assortiment van de lekkerste en verrassendste biologische kazen. Cantos Import staat voor mooie, ecologische olijfolie en balsamico-azijn van het Spaanse platteland. Bij Life Energy vindt men alles voor een gezonde energiehuishouding, van thee tot magnesium. De invulling van de overige kramen wordt in de aanloop naar de markt bekend gemaakt via de website van MAK Blokweer.

Op de marktdag kunnen kinderen bij MAK Blokweer van 14:00 tot 15:30 meedoen met pompoenen uithollen. De activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname kost €4,95 per persoon, reserveren via www.mak-blokweer.nl.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het natuurpark en het terras van het MAK Café geopend. De binnenruimtes (inclusief toiletten) blijven vooralsnog gesloten. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl, 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl