HENSBROEK - Aannemer Henselmans Bouw & Ontwikkeling is in opdracht van vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan de bouw gestart van 32 woningen in nieuwbouwproject Pioenhof te Hensbroek. Er is een start gemaakt met het heien van palen. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners al hun intrek in de woning nemen voor kerst 2024.

Pioenhof is een ontwikkeling van het voormalige ‘Landje van Mak’ te Hensbroek. De woningen die Henselmans gaat realiseren zijn 5 sociale huurwoningen, 6 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen, 14 twee-onder-een-kap woningen en 3 vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Rietvink Architecten.

Er is nog een twee-onder-één-kapwoning beschikbaar in Pioenhof, bouwnummer 41. De rest van de woningen is reeds verkocht. Bekijk de website voor de actuele beschikbaarheid: https://www.pioenhof.nl/

Naast bovenstaand programma komen er ook nog 10 Smartwoningen in Pioenhof, die door Vastbouw worden gerealiseerd. Daarnaast zijn er 4 vrije kavels binnen het plan, waarop de koper zelf een woning kan (laten) ontwerpen en realiseren.