HOOGKARSPEL/HOORN -Het Hoogkarspelse natuursteenbedrijf Harder Natuursteen zet per 1 januari de activiteiten voort van Dapper & Harder uit Hoorn. Door deze samensmelting verstevigt Harder zijn afzet binnen Noord-Holland. Tevens is het een einde aan de naamsverwarring.


Professionalisering aanbod
Jando Harder en Ketie Hoogervorst-Harder, directie van Harder Hoogkarspel, zijn trots op de samensmelting. “We starten vol vertrouwen aan deze uitbreiding.” Voor de klantenkring van Dapper en Harder betekent dit een groot voordeel. “We kunnen efficiënter en flexibeler werken vanuit een modern machinepark met veel kennis en ervaring.”

Vol vertrouwen in de toekomst zijn Hoornse werknemers gestart in Hoogkarspel en kunnen de klanten vanuit Hoorn nu terecht in Hoogkarspel.

Samensmelting
Regelmatig was er naamsverwarring tussen de beide bedrijven die vanuit familie-oorsprong gedeeltelijk onder dezelfde naam naar buiten traden. Een verhaal dat de geschiedenis in kan met een samensmelting als afloop waar de huidige generaties trots op zijn. De naam Harder is de naam die zichtbaar en aanwezig blijft. Voorlopig zal de naam Dapper nog wel blijven hangen. Immers, Dapper & Harder bood al bijna 100 jaar natuursteenproducten.

Locatie
De locatie aan de Berkhouterweg in Hoorn maakt plaats voor de realisatie van appartementen voor de ontwikkeling BuitenStad, onderdeel van de Poort van Hoorn. Dat betekent dat de klanten welkom zijn in de showroom en productie in Hoogkarspel. Uiteraard komen onze adviseurs ook ter plaatse.

Harder bestaat 43 jaar en is reeds een gevestigde naam in de natuursteenbranche in Noord-Holland met 27 medewerkers. Met een prachtige voorraad aan platen natuursteen zorgen zij voor een breed aanbod, zoals voor de bouw, interieurwerk, keukenbladen en grafmonumenten.