HOORN - Op zaterdag 2 september houdt Kinderclub Voltreffer twee keer een Open Lucht Club. Het springkussen staat op zaterdagmorgen op het grasveld achter de Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat) en ‘s middags in De Streektuinen. Ook de rode tent is daar te vinden, waarin kinderen naar hartenlust kunnen knutselen, spellen doen, zingen en naar een spannend bijbelverhaal luisteren. Het evenement is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en de toegang is gratis.

De Open Lucht Club vormt een feestelijke afsluiting van de zomervakantie. Daarna beginnen de scholen weer en ook de kinderclub die op elke 2e en 4e zaterdag van de maand wordt gehouden. Alle kinderen zijn welkom op deze feestelijke zaterdag, ook al hebben zij de kinderclub nooit bezocht, zelfs als ze niet van plan zijn om elke twee weken te komen.

Kinderclub Voltreffer is een christelijke kinderclub die al jaren actief is in Hoorn. Het nieuwe clubseizoen begint altijd met de Open Lucht Club. Daarna is er elke twee weken op zaterdag club in ‘Het Lichtbaken’ (Maelsonstraat 6, naast het WFG). Alle kinderen van 4 tot 12 jaar, ongeacht hun achtergrond, zijn welkom op de Open Lucht Club, of anders een week later op de gewone kinderclub.

De activiteiten vinden plaats op de volgende twee locaties:

  • Zat. 2 sept. 10.00-12.30u – op het grasveld achter Bernardus van Bockxmeerschool (Johannes Poststraat).
  • Zat. 2 sept. 14.00-16.30u – in De Streektuinen.

Kinderen en ouders of verzorgers vinden meer informatie op: www.kinderclubvoltreffer.nl