HOORN - De stemmen zijn geteld! Vanuit de klantbeoordelingen is een ranking gemaakt naar Gemeentewinnaars en Provinciewinnaars.

De Provinciewinnaars zijn de finalisten in de Tweewieler van het Jaar verkiezing. Deze winkels worden door de vakjury bezocht (onder meer voor gesprek met de ondernemer), er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en de winkels krijgen bezoek van een Mystery Shopper die rapport uitbrengt.

Grig-tweewielerservice is met 160 stemmen en een gemiddeld cijfer van: 9,58 tweede geworden van provincie Noord Holland. En eerste geworden in de gemeente!

Over Grig-tweewielerservice

Grigori Holster is de trotse eigenaar van Grig-tweewielerservice. Inmiddels een zeer ervaren vakman in het repareren en onderhouden van de, in Holland zo zeer geliefde, fiets. Nergens is de fiets populairder dan in ons eigen landje. Daarom is het goed dat Hoorn en omstreken een ervaren vakman rijker is.

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest als fietstechnicus in Alkmaar, werd de drang naar een eigen bedrijf in fietsen(reparatie) voor Grigori steeds groter. Toen de winkellocatie in Hoorn, naast het ns station Kersenboogerd vrij kwam, was het moment daar. Een mooiere locatie zou er zo snel niet meer komen.

Vanaf de opening heeft Grigori nog geen moment stil gezeten en het wordt al drukker. Steeds meer mensen weten
Grig-tweewielerservice te vinden. Hij is dan ook zeker van plan om er samen met u een mooie toekomst van te maken.

Grig-tweewielerservice

Betje Wolffplein 1
1628 NA Hoorn

T: 0229-714570
E: info@grig-tweewielerservice.nl