WOGNUM - Open het gesprek aangaan met andere jongeren over LHBTIQ+ wordt de norm in Gemeente Medemblik! Fleur Lassche zal in samenwerking met de gemeente Medemblik meerdere kletspraten organiseren in 2023 over dit onderwerp!

Op 10 januari organiseert Fleur de gratis Kletspraat LHBTIQ+ in de bibliotheek in Wognum! Tijdens deze avond (van 19.30u t/m 21.30u) gaan we het hebben over verschillende onderwerpen, zoals relaties, LHBTIQ+ en seksualiteit. Hoe gaan we om met onze gevoelens en reacties vanuit onze omgeving?

In een respectvolle omgeving gaan we met elkaar in gesprek, door middel van stellingen en vragen. Dit doen we in kleine groepjes en 1-op-1 gesprekken, zodat de veiligheid bewaakt wordt en de onderwerpen uitgediept kunnen worden.

Wil je (of ken je iemand die) hier ook bij wil zijn? Iedereen met een leeftijd van 16 t/m 39 jaar is welkom op 10 januari in de Bibliotheek in Wognum. Je kunt je aanmelden via de site van Jongeren van West-Friesland (https://www.jongerenvanwestfriesland.nl/kletspraat/). Dit evenement is in samenwerking met Gemeente Medemblik en de Westfriese Bibliotheken.