MEDEMBLIK - Goed nieuws! Na drie succesvolle glasvezelcampagnes gaat DELTA Fiber Netwerk in alle plaatsen van de gemeente Medemblik glasvezel aanleggen. Heb je nog geen glasvezel-abonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 15 mei de kans om gratis een abonnement af te sluiten.

Supersnel glasvezelinternet beschikbaar voor alle Medemblikkers
Harry Nederpelt, wethouder van de gemeente Medemblik laat weten: “De gemeente is ontzettend blij dat supersnel glasvezelinternet straks beschikbaar is voor alle inwoners. Samen met DELTA Fiber Netwerk sluiten we Medemblik aan op het netwerk van de toekomst en zullen we de overlast zoveel mogelijk beperken.”

Inzet van supporters en lokale partijen onmisbaar
Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Supporters en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!Alle woningen een glasvezelaansluiting
Alle inwoners van de gemeente Medemblik worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. Daarin laten we ook weten dat we alle woningen een glasvezelaansluiting willen aanbieden. Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Hoe kunt u zich aanmelden voor glasvezel?
Via gavoorglasvezel.nl kunt u zich digitaal aanmelden. Ook kunt u t/m 30 april de Glasvezel Informatiepunten in Medemblik of Wervershoof bezoeken. Of neem contact op met onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur via het telefoonnummer 088 75 85 800. Zij helpen u graag!