HOOGKARSPEL - De gemeente Drechterland organiseert samen met PuurSlim West-Friesland een gezamenlijke inkoopactie onder de naam ‘Winst uit je woning’. Het doel is een lager energieverbruik door o.a. de plaatsing van zonnepanelen en het aanbrengen van woningisolatie.

Gezamenlijke inkoop betekent dat er met een grote groep huiseigenaren tegelijkertijd maatregelen worden ingekocht. Door alleen samen te werken met partijen die voldoen aan strenge voorwaarden, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd. De selectie van partijen vindt plaats op basis van een strenge veiling, waarbij prijs, kwaliteit en klanttevredenheid de belangrijkste criteria zijn.

Deze week ontvangen alle inwoners van Drechterland een brief met daarin alle informatie.

Bezoek de informatiebijeenkomst

Om u goed te informeren, nodigen wij u graag uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 4 oktober in Zaal Bantam (Streekweg 202, Hoogkarspel).

  • 19.00 uur Inloop met koffie / thee
  • 19:30 - 20:30 uur Informatie over collectieve inkoop van isolatie.
  • 20.30 uur Informatie over zonnepanelen

Als u alleen belangstelling heeft in de zonnepanelen, kunt u ook om 20.30 uur aansluiten.

Woont u in een nieuwere woning, dan wordt u uitgenodigd voor een bijeenkomst op donderdag 11 oktober in Zaal Bantam (Streekweg 202, Hoogkarspel). Dit is een gecombineerde avond met inwoners uit de gemeenten Stede Broec en Enkhuizen .

Meer informatie

Op www.winstuitjewoning.nl kunt u zich vrijblijvend aanmelden en vindt u alle informatie over deze actie. Heeft u geen internet of heeft u vragen? Dan belt u met de helpdesk op 023-583 6936. Heeft u vragen over verduurzaming van uw woning met andere duurzame maatregelen? Neem dan een kijkje bij het Energieloket van de gemeente: www.duurzaambouwloket.nl