ZWAAGDIJK - 19 april aanstaande worden alle secretaresses in het zonnetje gezet op Secretaressedag. Geefeenboompje.nl verraste de secretaresses bij Van Diepen en van der Kroef op ludieke wijze voor deze gelegenheid met een origineel cadeau, een Bedankboompje!

Secretaressedag is dé dag bij uitstek om iemand anders in het zonnetje te zetten die altijd veel voor anderen doet. Op 11 april 2018 werden daarom de Bedankboompjes ingeladen in de bakfiets en ging Geefeenboompje.nl eropuit om hiermee een aantal secretaresses te verrassen. Het resultaat hiervan werd vastgelegd op video en is ook terug te vinden op de Facebookpagina van Geefeenboompje.nl.

Sinds 2008 startte Ester Slokkers met Geefeenboompje.nl. Het idee ontstond doordat haar echtgenoot vertelde over de kersenboom die hij ooit van zijn ouders gehad. Deze boom staat vandaag de dag nog steeds te pronken in de tuin van zijn ouders en is echt zíjn boom! Al jaren is het een traditie om een boom te planten en op deze manier het nieuwe leven te vieren. Een bijzonder idee dat Ester nieuw leven besloot in te blazen.

Ester heeft met Geefeenboompje.nl een origineel cadeau voor iedere gelegenheid, dus ook voor Secretaressedag! Maar ook een Felicitatieboompje, een Huwelijksboompje, Geboorteboompje en ga zo maar door. Een boom voor iedere gelegenheid met een persoonlijke boodschap. Perfect om de traditie in ere te houden en daarmee ook deze traditie van Secretaressedag!