HOORN - FysioHoorn is een ervaren praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie in Hoorn. Ruim 30 jaar stond er fysiotherapie Delver en van der Knaap op de gevel maar per 1 juli is FysioHoorn de nieuwe naam. Suzan van der Knaap is met pensioen gegaan. Meerjam Bouwman en Ricco Poffijn zijn ingestapt om samen met Chiel Delver de maatschap FysioHoorn te vormen. Sfeer, innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij FysioHoorn. FysioHoorn is gevestigd op de Jan Willemszstraat 20 en hebben ook een behandelruimte in sportcentrum de Vredehof.

FysioHoorn heeft een breed geschoold team waardoor er een breed spectrum van klachten behandeld kan worden, zowel volwassenen als kinderen. Denk hierbij aan rug-, nek-,enkel, knieklachten en sportblessures. Er zijn binnen FysioHoorn verschillende specialismen aanwezig. Er is een sportfysiotherapeut, 2 manueeltherapeuten, een handtherapeut, 3 kinderfysiotherapeuten en een (kinder)oefentherapeute Mensendieck.

FysioHoorn heeft veel expertise in het behandelen van schouderklachten. De praktijk is lid van het schoudernetwerk Nederland en voldoet daarom aan de hogere kwaliteits eisen die hieraan verbonden zijn qua scholing. Tevens werkt Chiel Delver nauw samen met de orthopedie afdeling in het ziekenhuis. U kunt hem tegenkomen op het schouderspreekuur samen met orthopedisch chirurg Jurgen Wijgman. Op het gebied van handtherapie is FysioHoorn een voorloper in de regio. Meerjam Bouwman is mede-oprichter van het handnetwerk West-Friesland en is op dit moment de enige handtherapeute in Hoorn. Ook zij werkt goed samen met verschillende afdelingen in het WFG ziekenhuis. De afdeling kinderfysiotherapie is de grootste van Hoorn met 4 therapeuten. De therapeuten hebben verschillende expertisen en vullen elkaar goed aan als team. Ze behandelen o.a. baby’s met voorkeurshoudingen, kinderen met motorische achterstanden maar ook kinderen met gedragsstoornissen. De kindertherapeuten behandelen kinderen in onze praktijk én binnen het speciaal onderwijs in Hoorn.

Wilt u meer weten over deze moderne fysiotherapie praktijk? www.fysiohoorn.nl
Wilt u een afspraak maken? Belt u met 0229-215615 of maak gebruik van de services op de website.