HOOGWOUD - Op vrijdag 19 juli geeft fotograaf Kenneth Stamp een fotoworkshop in de Museumboerderij in Hoogwoud. Deze workshop wordt samen met de bibliotheek Opmeer georganiseerd vanwege de expositie die momenteel in het vierkant van het museum is te zien. Alle foto’s zijn gemaakt door Kenneth Stamp en hebben als thema ´ De stolp en zijn bewoners´.”


Tot 15 september is aan de expositie een fotowedstrijd verbonden. Ook hierin staan leven, wonen en werken rond de stolpboerderij centraal. Foto’s kunnen rond en in het museum worden gemaakt, maar elke willekeurige stolp is prima! Om eigen foto’s beter te maken vertelt Kenneth Stamp tijdens de workshop over onderwerpkeuze, invalshoek, kadering en over dat wat belangrijk is om meer inzicht te krijgen en tevreden te zijn met je eigen foto’s.


De workshop is vrijdagmorgen 19 juli vanaf 10.00 uur en zal starten met koffie en Westfriese krentenmik. Na de uitleg van Kenneth volgt een korte rondleiding door de boerderij waarbij naar hartenlust opnamen kunnen worden gemaakt. De kosten zijn € 10,00 per deelnemer. Aanmelden kan via info@museumboerderijwestfrisia.nl of via de website van de Openbare Bibliotheek.

Museumboerderij Wet-Frisia ligt aan de Koningspade 31 in Hoogwoud. Voor meer informatie over de workshop en het museum kunt u bellen met Esther de Best: 0226-351431 of 06- 41764009