OOSTERLEEK - Wilt u er deze komende maanden er eens lekker op UIT ? Kom dan naar Oosterleek, want in navolging van voorgaande jaren wordt er ook dit jaar door Evenementen-commissie Oosterleek een fietspuzzeltocht georganiseerd. Een tocht van ca. 35 km. door ons prachtige Westfriesland. Leuk om puzzelend een fietstocht te maken door dorpjes en gebieden in deze streek. U kunt gaan genieten van al het moois wat West-Friesland te bieden heeft: geurige bloemenvelden, prachtige bomenpartijen, idyllische oude huisjes, oude Westfriese stolpen, etc. Ook komen we langs gezellige terrasjes, horecabedrijven en winkeltjes. De kosten voor deelname aan de fietspuzzeltocht zijn € 6,75 p.p. Hiervoor krijgt U bij het startpunt Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek een kop koffie of thee met ambachtelijk gebakken appelgebak en slagroom en de reis- en vragenformulieren van deze tocht. En u dingt mee naar de prijs die eind oktober worden uitgereikt.

U kunt de tochten rijden op de zondagen 12, 19 en 26 mei, Hemelvaartsdag en vanaf juni (bijna) alle zaterdagen en zondagen en op zon- en feestdagen t/m het derde weekend van oktober. U dient wel van te voren even te reserveren bij de Herbergh. Tel: 0229-503150. Wij hopen dat iedereen deze zomer weer zal gaan genieten van deze tochten die zijn uitgezet door de Evenementen-commissie Oosterleek o.l.v. de fam. Jofriet en Roos..

U kunt ook een combinatie te maken met onze items: Westfriese Streitgolf of Kraak de Kluis.

Oosterleek kunt U vinden in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn–Enkhuizen.Het dorpje is het beste te bereiken via de N 506 afslag Wijdenes-Oosterleek.Voor meer informatie kunt u kijken op de site: www.herbergh-ijsselmeer.nl