OBDAM -27 november 2018- Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft een tweetal feestelijke workshops voor u in petto!

Kerststuk ‘taart’ maken
Op donderdagavond 13 december a.s. vindt de workshop ‘Kerststuk maken’ plaats. Door de kundige begeleiding zult u versteld staan van het kerststuk (in de vorm van een taart!) dat u aan het einde van de avond, mee naar huis neemt!

De workshop vangt aan om 19.00 uur en zal circa 2,5 uur duren. Aangezien er een maximaal aantal deelnemers is vastgesteld van 10 personen is een snelle aanmelding (uiterlijk 9 december) gewenst. De kosten van deze leuke workshop bedragen € 32,50,- per persoon, inclusief materiaal en koffie/thee.

Workshop ‘Feestvisagie’
Op maandag 17 december a.s. vindt er nóg een hele leuke workshop plaats bij De Brink. De workshop ‘Feest-visagie’ (ook voor brildragers) laat u zien hoe u tijdens de feestdagen prachtig opgemaakt voor de dag komt. Ook voor deze avond is het aantal deelnemers beperkt (maximaal 8 personen), dus wees er snel bij en geef je uiterlijk op 10 december a.s. op. De kosten voor deze avond bedragen eveneens € 32,50,- inclusief koffie/thee én een presentje! Deze workshop wordt gegeven door Ilse Dignum van CREME ( cremeschoonheidsspecialiste.jimdo.com). Aanvang 19.00 uur en ook deze workshop duurt circa 2,5 uur.

Aanmelden kan via de website;
www.debrinkobdam.nl.
Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Carin Vagevuur via carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij: chantal.nooij@debrinkobdam.nl.