STEDE BROEC - Medische voetzorg Stede Broec organiseert een bijzondere, mooie en gezellige dag!

Na jaren lange ervaring bij Verwendag Heerhugowaard en vele verwenmomenten verder is ‘FIJN MOMENT VOOR JOU’ in de Stede Broec.

Ben of ken jij iemand die recent of in het verleden de diagnose kanker heeft gekregen, meld jezelf of diegene dan aan voor deze mooie dag: info@medischevoetzorgstedebroec.nl of bel 06-41336053

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert Oncologisch voetzorgverlener Corine Luijendijk een speciale dag waarop mensen die de diagnose kanker hebben gekregen, kunnen genieten van een gratis voet-en onderbeenmassage. Even niet ziek zijn, even tijd voor ontspanning……..

Op zaterdag 3 juni tussen 9:30 uur tot 16:00 uur bent u van harte welkom om te genieten van een verwenmoment. Vooraf en na het verwenmoment is er even tijd voor een kopje koffie en andere lekkere drankjes en hapjes. Deze dag wordt gehouden aan de Weed 58 in Lutjebroek.

Geef u of uw buurman, zus, moeder, oom, tante, vriendin of collega op, iedereen is van harte welkom. Bel of stuur een e-mailbericht om een tijd af te spreken, en vol = vol.

Graag sta ik deze dag voor u klaar om u een mooi moment aan te bieden!