WEST-FRIESLAND - Op donderdag 19 oktober vindt voor de 14e keer de Westfriese Beursvloer plaats: dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland. Organisaties en bedrijven gaan een uur lang actief handelen, maar; zonder geld! Er wordt gehandeld in kennis en kunde, materialen en middelen, klussen en mensen voor mensen. De Beursvloer vindt dit jaar plaats in De Dres in Nibbixwoud. Bedrijven en organisaties uit West-Friesland die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via westfriesebeursvloer.nl.


De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de Westfriese Uitdaging. De Westfriese Beursvloer is een uitgesproken gelegenheid voor bedrijven en organisaties om met elkaar in contact te komen. Organisaties hebben vaak vragen waarvoor binnen de eigen organisatie de expertise, materialen of mankracht ontbreekt. Denk aan ontwerp van een nieuw logo, meubilair, juridisch advies, een locatie voor een vrijwilligersevent, of een kleine verbouwing. Bedrijven kunnen hierop inspelen door vanuit hun bedrijfsvoering de organisatie te ondersteunen, zonder dat daar geld aan te pas komt. Dit allemaal voor een leuke maatschappelijke, tegenprestatie van de organisatie.

Op zoek naar de match
Na de gongslag gaan ondernemers en vrijwilligers van de organisaties uit de regio tegelijkertijd de vloer op met hun vraag en aanbod. Het handelen kan beginnen! Beide partijen proberen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd. In de afgelopen 13 edities zijn bij elkaar al zo'n 1.700 matches gesloten. Succes verzekerd dus!

Aanmelden
Aanmelden voor de Westfriese Beursvloer kan via www.westfriesebeursvloer.nl. Meer informatie over de Westfriese Beursvloer? Stuur een mail naar Brigitta Posch, beursvloer@vrijwilligerspunt.com of bel 0229-216499.