HOORN - De zomervakantie loopt ten einde. Veel mensen zijn weer thuis met mooie herinneringen aan speciale plekken en momenten. Die herinneringen zijn niet alleen opgeslagen in ons geheugen, maar ook in onze telefoons. Deze foto's en video's zorgen ervoor dat de opslagruimte weer eens vol zit, maar wat doe je eraan?

Digitaal, maar niet helemaal
Dankzij social media kunnen we onze digitale herinneringen makkelijk delen. Vrienden en familie kunnen meegenieten en het staat meteen opgeslagen. Super makkelijk! Maar hoe voorkom je dat die mooie herinneringen enkel digitaal blijven? Of erger nog: dat ze bij een hack verloren gaan? Zorg ervoor dat jouw waardevolle foto’s en video’s veilig zijn. Dat hoeft niet altijd digitaal. Met een mooi fotoalbum, telefoonhoesje of spel met jouw favoriete foto’s geniet je nog even door van je vakantie.

Doe mee met de Zoomsessie op 26 augustus
Krijg je deze melding ook vaak: "Let op: je opslag is bijna vol." In deze Zoomsessie helpen we je om orde te scheppen in de chaos. Je krijgt allerlei tips om jouw herinneringen mooi te bewaren én te delen. Doe ook mee op donderdag 26 augustus om 19.30.

Meer weten over de Digitale Donderdag?
Elke donderdag staat bij de Bibliotheek Hoorn in het teken van digitale vaardigheden. We delen tips op social media en geven online Zoomsessies. En elke maand sturen we een nieuwsbrief uit met allerlei leuke tips en feitjes. Meer weten? Kijk op de website en meld je aan voor onze speciale digitale nieuwsbrief.
www.bibliotheekhoorn.nl/digitaledonderdag